Kakkupalvelu Pala

Kakkupalvelu Pala

Olemme Annoona ja Sofia, kaksi iloista ammattikondiittoria. Perustimme talvella 2018 Kakkupalvelu Palan Helsingin Ruskeasuolle ja haluamme tutustuttaa juuri Sinut vegaanisten konditoriatuotteiden herkulliseen maailmaan!

Koimme kahviloiden, konditorioiden ja leipomoiden vegaanisen tuotetarjonnan rajalliseksi tai lähes olemattomaksi. Lisäksi meidän kummankin herkkuhetkiä rajoittavat jos jonkinmoiset ruoka-aineallergiat, joten sopivia tuotteita oli vaikea löytää. Ystävien, tuttavien ja kaimojen vaimojen kanssa keskusteltuamme huomasimme, ettemme olleet ongelmien kanssa yksin.

Kaikki tarvitsevat joskus kunnon kakkua, eikä erikoisruokavalioiden tai allergioiden tulisi olla esteenä. Tästä syystä kaikki Palan tuotteet ovat vegaanisia, pähkinättömiä, mantelittomia ja soijattomia, mutta eivät missään nimessä mauttomia!

Tavoitteenamme on vallata pääkaupunkiseudun kahviloiden ja kioskien vitriinit sekä myydä tuotteitamme catering-toimintaan, tapahtumiin ja juhliin.

Kaiken tämän lisäksi avasimme maaliskuussa 2020 konditoriamyymälän Hietalahden kauppahalliin. Virusepidemiasta johtuen myymälä on kuitenkin suljettu näillä näkymin toukokuun 2020 loppuun saakka.

Sillä välin voit herkutella verkkokaupamme kautta niin paljon kuin napa vetää!

Herkkuostoksille!
Kuljetukset pk-seudulle arkisin 1 tunnin aikavälillä 20€. Noudot veloituksetta Hietalahden Hallilta 1.6. alkaen.